Sport og FitnessFodbold

FIFA World Cup 1998. Teams, scores

VM i fodbold 1998 blev afholdt i Frankrig, i flere byer, og bragte hinanden tophold fra hele verden, der repræsenterer ære for deres land. Men sejren kunne kun én, så de kæmpede med fuld kraft til de sidste sekunder af at kæmpe for hver bold. Dette mesterskab var det sekstende i historien, og han blev holdt som sædvanlig i løbet af sommeren. Song of The Cup of Life af Ricky Martin (engelsk version af hans hit La Copa de la Vida) - den officielle hymne for 1998 FIFA World Cup. Hvorvidt denne turnering var forskelligt fra alle de tidligere? Han er ikke bare anderledes, men var revolutionerende ændret sig siden finalen i turneringen for første gang var fireogtyve hold, så mange som toogtredive. Men VM i 1998 huskes, selvfølgelig, ikke kun dette, men også et stort antal spændende kampe.

Venue

Hver person er fuldt ham selv, der var vært for VM fodbold i 1998 - det skete i Frankrig. Men det er værd at bemærke, at kampene i den sidste del af turneringen afholdes en gang i ti byer over hele landet. I dette tilfælde er involveret var så store stadioner, såsom "Velodrome" i Marseille (60 millioner seere) og "Parc des Princes" i Paris (49 tusinde mennesker), og små - "Parc Lescure" i Bordeaux og "La Mosson" i Montpellier (der indeholder højst 35 tusinde tilskuere). Den største stadion i turneringen var "Stade de France" i Sen Deni, som kan rumme 80.000 tilskuere. Som du kan se, byen og stadion, hvor mesterskabet blev afholdt, var meget forskellige, men de deler ånden i turneringen, som er holdt op i en måned bare fødder over hele landet. Fransk forankring for sit landshold, men også et stort antal mennesker fra andre lande kom til at støtte deres favoritter.

gruppespillet

VM 1998, som De ved, er blevet udvidet til 32 hold - henholdsvis og antallet af grupper blev øget til otte. Som et resultat, fra hver gruppe af to kommandoer, som derefter spilles sammen i den endelige 1/8. I gruppe A var foretrukne af mesterskabet i de brasilianske selskaber nordmænd og skotsk marokkanere. Forventet fra gruppen gik brasilianere og norsk med seks og fem point hhv.

I gruppe B var chilenere, italienere, østrigere og Cameroonians, og her også der var ingen overraskelser - italienerne og chilenere ud af gruppen, er, at landsholdet Chile gjorde det lige netop, efter at have spillet tre kampe uafgjort, selvom forvente fra det meget mere.

I gruppe C var værter for mesterskabet, som let videre til næste runde, at vinde alle kampe vinder. Franske selskab har gjort danskerne, efterlod Sydafrika og Saudi-Arabien. Men i gruppe D havde en første overraskelse - i playoffs havde ingen det spanske hold, der mistede åbningen af mesterskabet, landsholdet i Nigeria, som i sidste ende vandt førstepladsen i gruppen, mens den anden viste sig at Paraguay. Bulgarien med et point færdig i sidste sted. I gruppe var E en meget stram kamp, og indtil for nylig det ikke var klart, hvem vil blive frigivet i playoffs. Som et resultat, med det samme antal point i den næste fase, og vi passerede hollandsk mexicanske, og en belgisk nordkoreanere fløj ud af turneringen.

I gruppe F stort set det hele var klart fra starten - Tyskland og Jugoslavien var meget stærk, kun USA kunne gøre dem i det mindste en vis konkurrence - men de gjorde ikke lykkes, samt Iran. En anden uventet gennembrud kom i gruppen G - Rumæniens landshold har været stærk, og i en gruppe med England, Colombia og Tunesien, det varslede en hård kamp for at overleve. Men i sidste ende rumænerne var de første, efterlod de colombianere, da briterne besatte den anden position. Tja, i den sidste gruppe - H - argentinerne stille og roligt ud af første sted, kroaterne fra den anden, mens Japan og Jamaica er udeladt af turneringen. Efter gruppespillet i VM i 1998, flyttede han til den fase af 1/8 finalerne.

1/8 finalerne

På dette stadium fodboldhold, der tog de første to steder i deres grupper, har spillet hinanden "on the fly". For at spille en kamp, og vinderen går videre til næste fase af turneringen. Turnering favorit Brasilien hold slog Chile hold med en knusende score på 4: 1, takket være den dobbelte Sampaio og Ronaldo og deres fremtidige modstandere danskere besejrede nigerianerne med samme score - og fornem Moeller, Laudrup, Sand og Helveg. Gollancz med meget besvær slået jugoslaverne - 2: 1, Bergkamp åbnede scoringen, Komljenovic udlignet, og kun det andet minut af tilsat Davids snuppede sejr for hans team.

Kampen viste sig at være briterne og argentinerne er meget spektakulær - i begyndelsen af kampen holdene udvekslede scorede en straf, så Owen bragte England frem, Sanetti udlignet. I sidste ende blev det hele afgjort i straffesparkskonkurrence, hvor argentinerne var heldigere. Italienerne i hans varemærke catenaccio-stil slog nordmænd 1: 0 (mål blev scoret af Vieri), og den franske lidt et chok på stadion "Stade Félix Bollaert", som de vil huske i lang tid - i ordinær spilletid i kampen mod Paraguay mål var ikke, og kun i den anden tilføjede halvdel Blanc kunne score en gylden mål. Tyskerne pludselig begyndte at vige under kampen mexicanerne, men Klinsmann og Bierhoff kunne afgøre udfaldet til fordel for det tyske landshold. Nå, kroaterne besejrede rumænerne med score 1: 0 - Suker scorede det eneste mål på straffespark. I overensstemmelse med reglerne i turneringen, fodboldhold allerede kender deres modstandere i den næste fase.

1/4 finalerne

Meget interessant kamp gav fans hold af Brasilien og Danmark - har allerede i det andet minut Jørgensen bragte danskerne foran, men Bebeto udlignede ti minutter senere. Så Rivaldo scorede det andet mål af danskerne, der i anden halvdel var i stand til at udligne indsats Laudrup, men Rivaldo scorede to gange og førte brasilianerne i semifinalerne - 3: 2. Hollandsk gentog deres tidligere kamp, men mod Argentina som rivaler - Kluivert scorede første mål, men efter fem minutter af Lopez udlignet, og kun i tillægstid i de sidste tre minutter Bergkamp trak en sejr. Franskmændene havde også en lignende kamp, ikke at afsløre vinderen mod Italien i de vigtigste og ekstra tid. Men værterne vandt på straffespark, da det afgørende øjeblik Di Biagio ramte overliggeren. Men i den sidste kamp i den overraskelse var kroaterne, der shutout nederlag tyskerne med score 3: 0 (scorede mål Jarni, Vlaović og Suker).

1/2 finalerne

Semifinalerne var to utrolige slag, og fandt, at de to bedste hold, og har identificeret to hold, der vil spille i kampen om tredjepladsen. I en kamp af den hollandske og brasilianere Ronaldo åbnede scoringen, og Holland landshold har undladt at udligne hans eneste tre minutter før slutningen af mødet - var målscoreren Kluivert. I straffesparkskonkurrence helten af dagen var Taffarel, den brasilianske målmand, der ramte de to af de fire takts hollænderne, mens brasilianerne har gennemført alle fire. Den første halvdel af kampen den franske og kroater passerede uden mål, men den anden startede meget fornuftigt - på 46 minutter åbnede scoringen Suker og 47 Thuram udlignede det. Og det samme Thuram, der blev helten af kampen, rykket frem til Frankrig, så hun vandt 2: 1, hvilket efterlader resultatet i finalen.

Match om tredjepladsen

Kampen om tredjepladsen var optaget - Kroatien tog føringen allerede på 13 minutter takket være et mål Prosinečki, men efter otte minutter Zenden udlignet. 35 minutter Suker kroater igen førte frem, og inden udgangen af kampen, scorede forblev uændret - 2: 1, det kroatiske landshold vandt bronzemedalje.

finale

Nå, den endelige mellem værter og favoritter var overraskende ensidig. Allerede i den første halvdel, Zinedine Zidane scorede to gange i Taffarel porte, og i det tredje minut af tilsat Emmanuel Petit begravet brasilianere - 3: 0, og den franske vinde VM hjem.

topscorer

Davor Suker Kroatiens landshold var den bedste målscorer i turneringen, hvor han scorede seks mål i syv kampe. Men det er også værd at bemærke, Kristiana Veri og Gabriel Batistuta, der flygtede fra Shuker kun én bold, men tilbragte to kampe mindre.