Sport og FitnessExtreme Sports

Sebastian Vettel. Facts of Life

Moderne "Formel 1" er utænkelig uden en af de største drivkræfter for hele tiden løb, hvis navn er Sebastian Vettel. Hans mesterskabet karakter, ganget med den tyske vedholdenhed og pedanteri, havde gjort deres arbejde, hvilket sikrer ham succes.

En stjerne er født

Sebastian Vettel blev født i Tyskland, den 3. juli, 1987. Fødested var byen Heppenheim. Det er bemærkelsesværdigt, at før at være i "stabile" racer "Formula", har den fyr længe drømt om at blive sanger. Men skuespillerens karriere var ikke til rådighed for ham, fordi han helt fraværende vokal. Men ud over det var alt, var nødvendig for virkelig mester: viljen, hovedet koldt, tålmodighed og et brændende ønske om at vinde.

Tidlig karriere

Sebastian Vettel fik sin debut bag rattet i en sportsvogn bil i en alder af syv år, at deltage i konkurrencer i karting. Efter kun et par år, blev han den anerkendte kongen af racing. Og i de 16 år havde han en chance for at prøve kræfter med rattet i bilen, "Formel 1", hvor Sebastian var i stand til først at forsøge at vinde førstepladsen i det tyske mesterskab.

I en alder af 18, den unge pilot bliver en deltager i det europæiske mesterskab, "Formel 3". Debut sæson for den fyr viste sig at være meget vellykket - 64 point forudsat en ganske høj femteplads novice turnering. Efter en relativt kort periode føreren tilbringer sit liv i de første tests i den kongelige løb. Hans første maskinen bliver Williams. Allerede på bare et år, det tyske blev sølvmedaljevinder på tidspunktet for verdens konkurrencer, "Formel-Renault". I løbet var han sekund på målstregen, men senere blev erklæret som vinder, fordi det kom hurtigere konkurrent blev diskvalificeret.

Første podium i "Formel 1"

I 2006, kort tid før den fase af "Formel 1" i Tyrkiet, Sebastian Vettel ofotsialnym blive tredje kører i BMW teamet. I løbet af denne sæson, de unge og lovende atlet flere gange var i bilen, når den holdes møde i frie træning. Og allerede i 2007 blev Sebastian godkendt på posten testkører for BMW Sauber. Denne sæson er den samme, og rytterens debut i Grand Prix, "Formel 1". Det skete så, at den vigtigste pilot i teamet - Kubica - viste sig at komme til skade, og Vettel fik bag rattet i en bil. Og jeg må sige, at Sebastian ikke skuffe, skrive i sit første løb et tidspunkt at være på målstregen ottende. Men så hans karriere er fortsat med at styre i det første hold Toro Rosso, hvor han tog sin første pole og førstepladsen i løbet. Det skete i løbet af 2008 i Italien, da Sebastian i regnen kunne blive den første og sætte en verdensrekord som den yngste pilot i historien om den prestigefyldte turnering nogensinde til at vinde og løbet, og kvalifikationer.

storhedstid

I 2009 racer Sebastian Vettel Det er Red Bull teamet, kommer på erstatning, der forlod "stabil" David Coulthard. I denne sæson, den tyske vidunderbarn var i stand til at vinde en sejr i de fire faser, og være i slutningen af anden sæson.

Allerede i Vettel blev den virkelige stjerne i 2010 sæsonen, "Formel 1". Apropos tørre tal, vandt han fem løb foran med 4 point nærmest sin forfølger Alonso blev mester i en alder af 23.

I 2011, den største rival til tyskerne var ved hans holdkammerat Mark Webber. Men Aussie kunne ikke komme sammen med holdet, og han viste ikke højere resultater end den i høj grad bidraget til hans nederlag. I sidste ende, Vettel, der optrådte 11 gange på podiet første, tog sin anden titel. Således har den fordel i forhold til anden medaljevinder blev 122 point.

2012. Fernando Alonso og Sebastian Vettel, et foto af som dengang blev gentaget millioner af eksemplarer verden over, igen blev hårde rivaler på banen. I den første halvdel af sæsonen, han har været forud for den erfarne spanier, men i sidste ende viste sig at være en tysk mester igen, som var i stand til at spille sin efterslæb til de sidste løb.

I sæsonen 2013 frem til sommeren ledelse ført en stædig kamp mellem Hamilton, Raikkonen, Alonso og, selvfølgelig, Vettel. Men efter sommerferien, Sebastian endnu en gang vist den højeste faglighed og have opnået 9 vinder i træk, højt og trygt sætte en stopper for kampen for håndfladen. Som et resultat - 4 år 4 løb og titler. Stor resultat!

2014 var præget af indførelsen af nye regler, hvilket resulterede i Vettel var ude af buret ledere. Til sidst han træffer den endelige beslutning om at forlade holdet og underskrevet en tre-årig kontrakt med Ferrari.

Et par fakta om racer

Zodiac tegn er født i Tyskland - Kræft. Højde Sebastian Vettel er 176 centimeter, og vægten - 62 kg, hvilket er det ideelle forhold for rytteren med formlen 1. Antal omgange af førende pilot i 2438. Hans livret pasta Sebastian kalder. Favorit drik - Kombucha og "Red Bull". Nære slægtninge Sebastian har to søstre og en bror. I øjeblikket er landet er føreren af overnatningsmuligheder Schweiz.