Sport og FitnessKampsport

Vladimer khinchegashvili, brydning: De Olympiske Lege

En af nutidens mest populære georgiske sportsfolk - vladimer khinchegashvili. Brydning gav ham respekt og anerkendelse i brydning samfund. Ved OL i 2012, den georgiske atlet vandt sølvmedalje, taler i kategorien op til 55 kg. Og på de næste spil jeg var i stand til at vinde.

Biografi af atlet

I 1991 fødte han vladimer khinchegashvili. Brydning blev hans lidenskab siden barndommen. Kast dig ud i denne sport begyndte i sin hjemby Gori. I øjeblikket er medlem af lokale idrætsforening "Dynamo". Han voksede op i en lille landsby omkring hundrede kilometer fra hovedstaden - Tbilisi. På den østlige Georgien.

Den passion og kærlighed til sporten, han indpodet sin far, der også var involveret i freestyle brydning. Og på et højt niveau. Især blev han vinder af Youth World og EM.

Vladimir var barn har besluttet at følge i hans fodspor. Derfor, for lang tid til at lide over valget af afsnittet sport var ikke nødvendig. Blandt hans første træner var hans far Arkady og Nugzar Shireli.

Først succes på hjemmemarkedet scene behøvede ikke at vente længe, og snart blev de fulgt og sejre på internationalt plan. I 2011 vandt han sølv medalje ved EM vladimer khinchegashvili. Brydning indbragte ham prisen i den tyske by Dortmund. Gennem hele turneringen georgiske atlet har en stærk modstander. Stop det kunne kun russisk Jamal dzhamal otarsultanov i opgøret.

Familien af Vladimir var det ældste barn, men han har en søster, med hvem han altid fastholdt relationer.

De Olympiske Lege i London

I 2012 bryder vladimer khinchegashvili først gik til De Olympiske Lege. Georgisk atlet ankom til begivenheden i London. Georgien præsenteret ved OL er meget kamp-værdig hold i kampen, som i sidste ende vandt 6 medaljer. Men ingen guld var ikke blandt dem. Jeg var ingen undtagelse og vladimer khinchegashvili. Wrestling på spil blev præsenteret i 7 vægtklasser. Vladimer khinchegashvili dukkede op i den letteste kategori, ikke tungere end 55 kg blandt sportsfolk.

Ved turneringen havde han taget gennem den europæiske kvalifikation med en tyrker Ahmet Peker. I London, den georgiske tog først over den egyptiske Ibragimom Farahom, derefter over bulgarske Radoslav Velikovs og indiske Amit Kumar. I semifinalen konfronteret han big-navn japanske wrestler Shinichi Yumoto, som vladimer khinchegashvili vundet.

I kampen om guldmedaljen med de russiske georgierne konvergerede Otarsultanovym Jamal, der allerede havde vundet tre europæiske mesterskaber. Den kamp endte til fordel for russerne. Hans første olympiske medalje vandt Hinchegashvili Vladimir. Kampen bragte ham berømmelse over hele landet.

I den samlede stilling ved OL blev første gang russerne vandt 11 medaljer, herunder 4 guld. Georgien blev den niende med tre sølv og tre bronzemedaljer.

Flytning til et andet vægt kategori

I 2013 begyndte vladimer khinchegashvili udfører i sin nye vægtklasse - op til 60 kg. EM denne sæson fandt sted i hans hjemland - i Tbilisi.

Det er bemærkelsesværdigt, at i kategorien op til 55 kg vinder var hans holdkammerat George Edisherashvili. Helten i denne artikel nåede semifinalen, hvor han mødtes med den russiske opan Satomi, en tre-tiden europamester. Georgierne tabt og var tilfreds med en bronzemedalje.

europamester

I 2014 begyndte han at handle på en ny vægtklasse vladimer khinchegashvili. Reglerne for Brydeforbund er blevet ændret, og den atlet var ikke tungere end 57 kg blandt rivaler.

EM efter de nye regler fandt sted i byen Vantaa, Finland. Generelt er den georgiske hold værdsat denne turnering for sig selv som en fiasko. Kun to medlemmer af landsholdet på podiet. Konstantin Habalashvili var tredje i kategorien op til 65 kg, men vladimer khinchegashvili første gang i sin karriere vandt EM.

I den afgørende kamp, han var stærkere kampfly fra Monaco Gennadiya Tulbya, en indfødt af Moldova.

Sølv i Tashkent

Bekræft din klasse var ved VM vladimer khinchegashvili. Ossetere (Vladimir har ossetiske rødder) ankom til turneringen blandt de stærkeste krigere i verden i Tasjkent, hovedstaden i Usbekistan.

Turneringen var en triumf for det russiske hold, der vandt, efter at have vundet 15 medaljer, hvoraf 6 var guld. Den fodboldhold Georgiens var kun én pris. Hun vandt sin vladimer khinchegashvili.

I vægtklasse op til 57 kg, han tabte i finalen eneste repræsentant for den koreanske Yang gen il af Den Demokratiske Folkerepublik, bronze medaljevinder af De Olympiske Lege i London.

Triumph i Las Vegas

En ny side i sin sportslige karriere vladimer khinchegashvili åbnede i 2015, da han gik til VM i USA Las Vegas. Ved turneringen kom han til rang af en af favoritterne til mesterskabet, som var at blive betragtet hver modstander.

På dette tidspunkt i turneringen spilles 24 sæt medaljer. Og det var en streng grænse - i hvert vægtklasse for ét land kun ét medlem kunne være repræsenteret.

I den samlede kamp brød ud mellem russerne og amerikanerne, som vinder vandt 4 guldmedaljer. Det er dog kun det russiske hold vinde var mere (14 vs. 7), så det var hende og gik til det første sted hold. Antallet af priser og fremtrædende ukrainere - de 9 medaljer. I alt på podiet rejst af repræsentanter for 29 stater.

Georgierne vandt kun én guld. Det i statskassen af hans team bragte vladimer khinchegashvili. Han talte i kategorien op til 57 kg. I semifinalen i en hård kamp lykkedes det ham at besejre mongolerne Erdenebatyna Behbayara.

Guld vladimer khinchegashvili spilles med iransk Hassan Rahimi. Georgisk bryder vandt den første verdensmesterskab.

Mesterskab i Riga

Før de næste sommer-OL, det vigtigste var EM i 2016 i kampen. Den fandt sted i hovedstaden i Letland - Riga. Georgisk hold viste et strålende resultat. I teamet begivenhed i brydning på punkter georgierne vandt første sted, slå selv de russiske atleter.

Kun i medalje klassementet, Georgien tog andenpladsen. På EM har 9 medaljer, herunder 3 guld, 2 sølv og 4 bronze. Den russiske hold vandt 12 priser, hvoraf 7 guld, en sølv og 4 bronze.

выступал Владимир Хинчегашвили. I vægtklasse op til 61 kg handlet vladimer khinchegashvili. Finalen var en svært for ham, at han var imod hviderussiske George Kaliev. Efter en selvsikker sejr i semifinalen i de rumænske Ivan Guydea georgierne mødte stærk modstand i opgøret. Det lykkedes kun at vinde ved en afgørelse af dommerne.

Så i hans sparegris var den anden i sin karriere VM guld.

De Olympiske Lege i Rio

I august gik 2016 vladimer khinchegashvili til den anden OL i hans atletiske karriere. I kampen blev spillet 18 sæt af priser for tilgået flosse næsten 350 atleter fra hele verden.

En stor mulighed for at bekræfte overlegenhed hans vægtklasse blev den olympiske Lege-2016. Brydning, vladimer khinchegashvili mange var allerede synonyme. Efter den fejlslagne 4 år siden, havde en georgisk atlet beregnet til at tage hævn.

På trods af at før turneringen blev han udnævnt favorit №1 blev hver kamp forbereder grundigt. Mest sandsynligt sine modstandere skulle være Aserbajdsjansk Gadzhi Aliev, den dobbelte verdensmester, iranske Hassan Rahimi, Mongoliet Erdenebatyna Behbayara og nordkoreanske Yang Kyong-Il. De har alle vladimer khinchegashvili mødtes på forskellige stadier i sin karriere - og vandt, og tabt.

Det var også umuligt at ignorere de mørke heste af mesterskabet. Russerne Viktor Lebedev, den dobbelte verdensmester, cubanske Yowlys Bonne og den nuværende europamester Vladimir Dubov.

Stien til sejr

Stien til den endelige var ikke let, men det overvandt vladimer khinchegashvili. OL endnu engang bevist, at vandrende slagsmål ikke ske her.

I semifinalen den georgiske kampfly bested Aliyev. Men i finalen imod han atleten, som ingen tog alvorligt før turneringen. Japanske Ray Higuchi.

Vladimer khinchegashvili vundet på point. Nu rangerer den olympiske mester, er han klar til de næste begynder.